Det var mandag morgen klokken 05.45 at politiet meldte om en trafikkulykke på Fylkesvei 700 ved Gokartbanen i Rennebu. En bil kjørte av veien og havnet på taket.

Helsepersonell var raskt på stedet, og det ble også raskt klart at det ikke fantes personer inne i bilen. Det ble derimot konstatert blod inne i bilen.

- Vi har nå vært i kontakt med firmaet som leide ut bilen og funnet ut hvem som var innblandet i ulykken, opplyser politibetjent ved Trøndelag politidistrikt, Svein Erik Wagnild, til Opdalingen.

- Unndrar seg kontakt med politiet

I bilen satt en en mann i slutten av 30-årene bosatt i Trondheim og en kvinne i slutten av 40-årene fra Nord-Trøndelag. Politiet har flere ganger forsøkt å kontakte personene uten å lykkes.

- Vi har et inntrykk av at de unndrar seg kontakt med politiet. Vi har ringt flere telefonnummer, men de svarer ikke, forteller Wagnild.

Politibetjenten påpeker at alle som er involvert i ulykker har en plikt til å melde fra til politiet.

- Inntil vi får tak i dem er de å anse som etterlyst. Det hadde vært en fordel om de tok kontakt med oss, sier han.

Kan være promillekjøring

Wagnild legger til at de regner med at personene ikke har voldsomme skader ettersom de ikke søker etter hjelp.

- Kan det være snakk om promillekjøring når de unngår kontakt med politiet?

- Det kan det helt klart være, men vi vet ingenting ennå. Det er en grunn til at de ikke vil snakke med oss, forteller han.

Søkte med hundepatrulje

Før politiet fant ut hvem det var som satt i bilen, ble en hundepatrulje rekvirert for å starte søk etter en eller flere skadde personer.

- Forbipasserende har observert to personer gående vekk fra bilen, så vi starter nå søk etter disse med hund, forteller politibetjenten, som sammen med ambulanse, hundepatrulje og bergingsbil nå jobbet på stedet.

Ett kjørefelt ble åpnet, så det var ingen trafikale problemer i forbindelse med trafikkuhellet på Fylkesvei 700 i Rennebu.