Lund Hyttebygg AS ble i  dag tildelt Næringslivsprisen for 2016. Det er tredje gang laftebedriften på Nerskogen nomineres til prisen, og på det tredje skulle det skje.

- At vi blir nominert flere år på rad, viser at vi er en stabil og trygg bedrift. Dette ser vi på som en anerkjennelse og jeg må få lov til å si at det gjør oss stolte å motta denne prisen, sier daglig leder Stig Holthe-Berg.

Det er Oppdalsbanken og lokalavisa Opdalingen som står bak prisen, som består av 10.000 kroner i kontanter fra banken, og markedsføring/annonsering i avisa til en verdi av 40.000 kroner.

Etter en ultrakort rådslaging prisvinnerne imellom, bestemte daglig leder Stig Holthe-Berg, hovedaksjonær Jan Perry Lund og salgsleder Kjell Auke at pengene skulle komme lokalsamfunnet til gode. De donerte derfor sporenstreks 10.000 kroner til Nerskogen løypeforening.

- Vi synes det er viktig med lokal forankring, og vi er preget av nøkternhet, samtidig som vi alltid retter blikket fremover. Nå ønsker vi å rette blikket mer mot Oppdal, mye på grunn av begrenset tilgang til attraktive tomter i Rennebu, forteller Holthe-Berg.

Bedriftsledelsen trekker frem sine ansatte som en viktig årsak til suksessen.

- De står på, er dyktige og er en meget viktig faktor for at vi fortsatt kan utvikle oss i tiden fremover, sier Stig Holthe-Berg i Lund Hyttebygg.