- Det erutrolig artig å nå en milepæl som man har hatt som mål å slå. Jeghar stabilt ligget mellom 80-85 de siste årene, men det er veldigstas å nå det personlige målet, forteller Knutsen til Opdalingen,som legger til at han kommer til å ende på rundt 110 omsetningernår året er omme.

- Antallet på 100 er imponerende relatert bådetil storbymeglere, distriktsmeglere samt bank- og meglersituasjoneni Oppdal og Rennebu, forteller Børre Voll fagdirektør iEiendomsMegler 1 Midt-Norge AS til Opdalingen.

Knutsen forteller athovedgrunnen for at han har klart å nå målet, er at de jobber medLEAN. Det vil si at han bruker tiden mest mulig i kundekontakt, uti fra at han er tilknyttet et sentralt støtteapparat forsaksbehandling, fagstøtte og oppgjørsfunksjon.

- Alt ligger tilrette for meg, slik at jeg kan bruke mesteparten av tiden min påkundene. Det hadde ikke vært mulig å oppnå dette målet, hadde detikke vært lagt til rette for oss eiendomsmeglere, sier han.

- Itillegg gjør vår eminente markedsavdelingen fenomenal jobb til ossi forbindelse med annonser, prospekt og prosjektsalg, sier han.

70 prosent er fritidsboliger

Knutsen forteller at mesteparten av dethan har solgt det siste året, er fritidseiendommer. Han anslår atcirka 70 prosent er fritidseiendommer, mens 30 prosent erboligeiendom. I tillegg har han også det meste av boligsalg iRennebu.

- Det er veldig varierende hvor mye jeg selger i Rennebu,men det ligger på mellom fem og femten boliger i året. Men i detsiste har jeg opplevd en boligetterspørsel som det synger etter, ogdet er tydelig at det er flere som vil flytte til Rennebu, sierhan.

Det er prisforskjeller mellom Oppdal og Rennebu. Den dyresteboligen som har blitt solgt i Oppdal er på 4,4 millioner, mens dendyreste i Rennebu er på 2,5 mill.

- Det er ikke lenge siden vi brøtto millioner grensen i Rennebu, og prisene er kommet etter, sierhan.

35-40 prosent totalt i Oppdal og Rennebu

Knutsen forteller til Opdalingenat han har en markedsandel på mellom 33-40 prosent i Oppdal ogRennebu. Det vil si hvor mange enheter han selger av det som er imarkedet.

- Dette er tall jeg er veldig fornøyd med. Det har værtet veldig travelt, men veldig artig år, sier han.

Neste mål forKnutsen er å strekke seg litt lenger og å komme seg på 120omsetninger i året.

- Totalmarkedet her er mindre enn i de storebyene, og jeg må bare rett og slett se på hva som er muligframover, sier han.

- I tillegg har markedet i Oppdal værtsteinbra. Det ser ut som om det er bra tilflytting til bygda. Ifritidsboligmarkedet har jeg ikke opplevd liknende, sier han.