Lensmann Finn Skårsmoen opplyser til Opdalingen at det er ekstremt dårlige kjøreforhold på E6 hele turen fra Oppdal til Støren.

- Ingen kjøretøy "henger" på veien. Gjelder sannsynligvis også Rv70, Fv700 og Rv3. Tiltak er iverksatt av VTS, som anbefaler å la bilen stå, enn så lenge, sier Skårsmoen.

Tine-bil av veien

Sør-Trøndelag politidistrikt meldte onsdag formiddag på Twitter at en trailer fra Tine hadde kjørt av veien. Utforkjøringen skjedd på E6 tre kilometer nord for Berkåk.

- Traileren var på vei nordover da den snurret rundt og kjørte i grøfta, opplyser politiet til Opdalingens journalist på stedet.

Sjåføren er sendt til lege for sjekk, tilsynelatende uskadd.

- Det er meget glatt på veien på grunn av underkjølt regn, melder politiet, som anmoder bilistene om å kjøre forsiktig.

Ett felt er åpent for alminnelig ferdsel. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet. Bilberging kan ta tre timer, opplyser politiet på Twitter.

Kjøreforholdene har bedret seg

Lengre nord ved Garli sperrer en annen trailer veien. Flere vogntog står langs veien og tør ikke kjøre videre før veien er blitt strødd. Vegen var stengt i en kortere periode på grunn av bilberging, men bilen skal nå ha kommet seg videre. Veien er nå åpen for ferdsel.

Cirka klokken 12.45 onsdag formiddag meldte politiet på Twitter at kjøreforholdene på E6 mellom Støren og Berkåk har bedret seg.

- Veien er åpen for alminnelig ferdsel. Køen er i ferd med å løse seg opp, skriver politiet.

Se bildeserie øverst i artikkelen!