Elya Jansepar går inn som daglig leder, mens Dennis Duc Nguyen er styreleder i det nye utestedet Club End. De eier 50 prosent hver i det nye selskapet.

– Vi tror dette er et konsept som Oppdal trenger. Dette blir en ordentlig nattklubb hvor det ikke skal være noen pub/bar følelse, forteller de til Opdalingen.

De har holdt stengt de siste ukene, og er i innspurten for å kunne åpne dørene til helga.

– Det kommer til å bli veldig hektisk i dagene før vi åpner på lørdag, men vi skal nok komme i havn, sier de.

Positiv respons

Det er ikke mange dagene siden Facebook-siden ble laget. Så langt har de fått en god del positive tilbakemeldinger fra folk som gleder seg til å se det nye utestedet. Men hvordan det blir seende ut, ønsker de ikke å si så mye om.

– Det skal være en overraskelse. Folk skal bli overrasket når de kommer hit, for det kommer til å bli en stor forskjell fra hvordan det har vært, til hvordan det blir, forteller de.

De har lenge tenkt på å starte noe sammen, men det har ikke klaffet før nå. De forteller at de kjenner hverandre godt og at de har jobbet sammen tidligere.

– En kveld fikk jeg en telefon om vi ikke skulle starte noe sammen, og det kunne jeg ikke si nei til, sier Jansepar.

Selv om de brukte kort tid på å bestemme hvilket konsept de skulle ha, har de brukt flere uker på å komme fram til navnet.

– Vi tenkte først på Club Weekend, men ordet weekend er veldig utbredt. Så vi fjernet week, og satt igjen med end, som er en forkortelse på navnene våre, sier de.

Kvalitet foran kvantitet

Driverne kommer til å kjøre 18-årsgrense, for de mener det er viktig at flest mulig har en plass å gå til.

– Når folk kommer til oss skal de bli møtt med kjærlighet og god stemning, forteller Jansepar.

2. juledag kommer artisten TIX til Oppdal og utestedet. Jansepar forteller at de er i kontakt med flere artister som de ønsker å få til bygda.

– Det vi skal levere til våre kunder skal være av beste kvalitet. Vi kommer til å hente inn DJ-er som spiller bra musikk.