Torsdag morgen klokken 07.44 fikk politiet i Sør-Trøndelag melding om at et vogntog hadde sklidd av veien på E6 mellom Fagerhaug og Ulsberg. Underkjølt regn skaper trafikale utfordringer på veiene.

- Vogntoget skled inn i tre personbiler med det samme. Mens patruljen var på stedet skled et nytt vogntog inn i det første vogntoget. Dette skapte trafikkork, forteller operatør Svein Helgetun ved Trøndelag politidistrikt til Opdalingen.

Trafikken ble dirigert på stedet

Ingen personer ble skadet i trafikkuhellet, som skyldtes svært glatte veier.

- Det ble skader på bilene. To av bilene måtte hentes av bilberging, opplyser Helgetun.

E6 var en lengre periode stengt for store kjøretøy og trafikken ble dirigert på stedet. Rundt klokken 09.47 kjørte vogntoget videre og veien ble åpnet for trafikk igjen.

- Strøbiler har vært ute og saltet. Det har blitt bedre kjøreforhold på veien, sier operatøren.

Politiet har i morgentimene fått inn svært mange meldinger om glatte veier.

- Det er ekstremt glatt på E6. Vi har fått inn flere meldinger om at det nesten er uframkommelige veier, forteller Helgetun.

Trailer i rekkverk på riksvei 3 og kø ved Kongsvoll

Cirka klokken 10.00 opplyser Geir Stenkløv ved lensmannskontoret i Oppdal til Opdalingen at en utenlandsk trailer har kjørt av veien på riksvei 3 ved Litjfossen. Ingen personskader oppsto.

- Traileren var på vei til Trondheim da den kjørte inn i rekkverket, sier Stenkløv.

På E6 nord for Kongsvoll i Oppdal er det også såpeglatt på veien. Klokken 10.30 sto trafikken nærmest stille torsdag formiddag.