Denne uken hadde håndballgruppa i Oppdal årsmøte. Her ble Anita Bjørgen gjenvalgt som leder i styret. Hun har vært leder i to år. Denne ukens blomst går netttopp til den gjenvalgte lederen.

–Dette var veldig overraskende. Det er veldig trivelig at vi blir satt pris på for arbeidet vi gjør med sporten, smiler hun.

–Det er ikke bare jeg som for-tjener denne. Blomsten går også til styret, trenere og oppmenn, legger Bjørgen til.

Årets årsmøte var positivt og unikt på mange måter. Interessen for håndballen i Oppdal er større enn på lenge. På årsmøtet stilte hele 15 personer.

–Vi har fått opp entusiasmen for håndballen i Oppdal igjen. Mange ønsker å være med og drive håndballgruppa fremover, forteller hun.

I starten på 2000-tallet var håndballgruppa i Oppdal nesten ikke i drift.

–Takket være Frøydis Lindstrøm og Arnt Hove fikk vi i gang håndballen igjen, sier Bjørgen.

–Hvorfor har du lyst til å ta fatt på et nytt år som leder i håndballgruppa?

–Det er fordi vi jobber med så mye spennende. Vilkårene for håndballspillerne i Oppdal har blitt og skal bli bedre. Vi samarbeider med Rennebu Idrettslag, slik at vi kan få til lag i alle års-klasser, forteller styrelederen.

Denne sesongen har Oppdal ett rekruttlag for barn fra seks år, lag for J10, G10, J14 og damelag i samarbeid med Rennebu.

–På årsberetningen hadde vi blant annet fokus på å få med flere gutter, sier hun.

I april er det planer om å få til en showkamp for damelaget til Rennebu og Oppdal. Her håper de å få samlet herrespillere som kan møte damene til dyst.