Dette beviset fikk Stian Knutsen sendt til Oppdal torsdag kveld. Eiendomsmegler1 Midt-Norge er kåret til en av landets beste arbeidsplasser.
(Foto: Fredrik B. Lange)

Dette beviset fikk Stian Knutsen sendt til Oppdal torsdag kveld. Eiendomsmegler1 Midt-Norge er kåret til en av landets beste arbeidsplasser. Foto: Fredrik B. Lange

Stian Knutsen jobber på en av landets beste arbeidsplasser

For andre året på rad gikk Eiendomsmegler1 Midt-Norge til topps i Great Place to Work-kåringen.

Torsdag kveld ble Eiendomsmegler1 Midt-Norge kåret til en av landets beste arbeidsplasser i Great Place to Work-kåringen. Selskapet vant i klassen for bedrifter med 200-499 ansatte for andre år på rad.

Stian Knutsen er avdelingsleder hos Eiendomsmegler1 Midt-Norge avdeling Oppdal. Han synes det er stor stas å vinne prisen igjen.

- Det er stor samhørighet i selskapet. Vi er en stor familie. Jeg har tette bånd med de andre ansatte. Vi har det utrolig artig sammen, ikke bare på jobb, men også på privaten, forteller rennbyggen til Opdalingen.

- Kundene vil jobbe med motiverte personer

Knutsen tror det er en sammenheng mellom det å være en god arbeidsplass og ha fornøyde kunder.

- Sjefen min pleier å si at der det er godt å jobbe, er det godt å være kunde. For kundene er det viktig å jobbe med folk som er motiverte,

- Dere vant prisen for andre år på rad. Hva tror du er nøkkelen til suksess?

- Mange som har kommet på toppen tar det med arbeidsmiljø litt for gitt kanskje. Vi har en sjef som er helt rå på å jage oss til å bli enda bedre og skape samhold, sier han.

Fra Sunndal til Rørvik

De ansatte i Eiendomsmegler1 Midt-Norge er spredt utover et stort geografisk område, fra Sunndal i Møre og Romsdal til Rørvik i Nord-Trøndelag. Knutsen forteller at de bare var i underkant av 100 ansatte da han startet i bedriften i 2007.

- Da vi ble 120 ansatte trodde vi at taket var nådd, men i dag jobber 220 personer i Eiendomsmegler1 Midt-Norge, forteller han.

Firmaet ansetter stadig flere. I oktober i fjor startet Jonas Holthe-Berg som trainee ved avdelingen i Oppdal.

- Hvor ofte møter du kollegaene dine fra hele Midt-Norge?

- Vi avdelingsledere har månedlige ledersamlingsmøter for kontorene i Sør-Trøndelag. Her diskuterer vi status på jobb, men vi møtes også for det sosiale, sier Knutsen, og legger til at de i tillegg har jevnlige ledersamlinger på Bjerkeløkkja i Oppdal.

- Viktig å ha det morsomt på jobb

Med en markedsandel på 40 prosent i Oppdal og Rennebu i fjor, har Knutsen mer enn nok å gjøre. Selv om det ofte er lange og travle dager, trives han godt i jobben.

- Når det blåser på toppene er det er viktig å ha det morsomt på arbeid. Det er på den måten man blir motivert, smiler Knutsen.

- Utrolig stas å nå et personlig mål

Stian Knutsen, avdelingsleder hos Eiendomsmegler 1 Midt-Norge AS avd. Oppdal har passert 100 omsetninger så langt i 2016.

 

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Derfor var noen få husstander uten vann

Tomme vannkraner på Berkåk mandag kveld.

Hun kan bli ny rektor ved Rennebu barne- og ungdomsskole

Gerd Staverløkk blir tilbudt stillingen som ny rektor ved skolen på Berkåk.

Her spiser de eldre middag til normal tid

Gleden var stor ved Oppdal helsesenter mandag da beboerne for første gang fikk servert senere middag.

Hun er ny driver av Mjøens Plantesenter

Grønne fingre fra Østfold har tatt over driften av gartneriet på Festa etter Olav Mjøen.