Blant 466 Joker-butikker over hele landet ble Joker Nerskogen plukket ut til å fronte dagligvarekjeden i en TV-reklame. Kun to andre forhandlere er i samme selskap.

Det hele startet med at butikksjef Toril Dullum Lund var med i en radioreklame i romjula. Siden har det ballet på seg, og forespørselen om å være med i en reklamefilm på TV dukket opp.

- Jeg fikk en e-post fra Kjøpmannshuset om jeg hadde lyst til å vise fram butikken min på TV. Det takket jeg naturligvis ja til, forteller hun til Opdalingen.

- Kjempeartig opplevelse

- Hva er årsaken til at akkurat dere ble plukket ut til å fronte Joker nasjonalt i beste sendetid på TV?

- Vi fikk en begrunnelse på at vi har en fin butikk og at vi er en engasjert gjeng som jobber her. I tillegg ble vi plukket ut på grunn av dialekten vår, sier Dullum Lund.

I november i fjor hadde nærbutikken på Nerskogen besøk av et kamerateam som hadde ansvaret for å spille inn TV-reklamen.

- De var her og filmet en hel dag. Det var en kjempeartig opplevelse. Produsentene tok godt vare på oss, forteller hun.

Under innspillingen trengte de også handlende kunder. Butikksjefen forteller at de tok kontakt med lokale personer som de mente kunne egne seg til å være med i reklamefilmen.

- Hvordan er det å se seg selv på TV?

- Som mange andre synes jeg det er litt fælt å se og høre seg selv, men det er klart det er mest morsomt, sier Dullum Lund og ler.

Har fått mange tilbakemeldinger

Oppmerksomheten lot ikke vente på seg da reklamen for første gang ble vist på TV like før påske.

- Vi har fått utrolig mange kommentarer fra kundene. Folk fra Oslo og Vestlandet synes det er artig at nærbutikken deres på fjellet er på TV. De får nok et sterkere forhold til oss og føler at det er deres egen butikk, forteller hun.

Dullum Lund har også fått mange spørsmål om reklamefilmen ligger ute på internett. Det gjør den ikke, men Opdalingen har fått tak i filmsnutten gjennom Kjøpmannshuset Norge AS, som forvalter og drifter Joker-kjeden.

Se reklamefilmen til Joker øverst i artikkelen!