Maskinentreprenøren Rennebu Maskin AS på Berkåk i Rennebu er konkurs. Daglig leder Bjørn Inge Haugset tok over ansvaret for driften senhøsten 2016, etter at forgjengeren Gerald Robinson flyttet tilbake til London.

- Det har i praksis ikke vært ordinær drift i selskapet siden januar, og de ansatte har i hele denne permitert vært permittert. Vi har jobbet med nyfinansiering siden nyttår, uten å lykkes. Nå beklager vi både overfor de ansatte og de vi har påtatt oss oppdrag for, sier Haugset til Opdalingen.

Haugset forteller at de er fornøyde med ordretilgangen, men at problemet ble et uhåndterlig kostnadsnivå. Regnskapstall for bedriften viser at driftsinntektene nær doblet seg fra 2014 til 2015, fra 5,1 millioner til 9,9 millioner kroner.

- Hele regnskapet for 2016 er ikke klart, men driftsinntektene falt noe fra året før, sier han.

Haugset er ikke kjent med at det foreligger planer om ny virksomhet ved bedriften, som holder til på Terminalveien i industriområdet på Berkåk.

Det var styret med leder Knut Edgar Paulsen i spissen, som tok beslutningen om å melde oppbud.

Opdalingen har i dag ikke lyktes i å få kontakt med hverken styrets leder, eller bobestyrer Frode Kvernrød i advokatfirmaet Hovstad, Kvernrød & Flatmo.