BoligPartner-forhandler Kleven Bygg AS har sammen med seks andre BoligPartner-kontorer i Trøndelag inngått en sponsoravtale med Rosenborg.

- Rosenborg er en sterk merkevare som dekker hele Trøndelagsregionen. Klubben er meget populær og betyr mye også i vårt lokalmiljø, og vi er stolte over å bli en av sponsorene til klubben, sier Kristoffer Kleven, daglig leder i Kleven Bygg AS.

Avtalen innebærer at Kleven Bygg og de andre kontorene via et felles initiativ sammen trer inn som en såkalt forretningspartner til Rosenborg. Dette er det nest øverste sponsornivået i klubben. I avtalen ligger det blant annet både stadionprofilering på Lerkendal og lokale markedselementer.

- Vi skal bruke avtalen til noe positivt her i lokalmiljøet også. I tillegg håper vi at den bidrar til å skape enda større synlighet rundt oss og til at vi kan komme i kontakt med folk som har interessante tomteområder de ønsker å utvikle, sier Kleven.

Arrangerer tur til Lerkendal

Kleven og resten av Kleven Bygg har allerede satt i verk lokale aktiviteter. Per nå pågår det en konkurranse på Facebook-sidene til Kleven Bygg hvor 25 personer vinner en opplevelsesdag for seg og en venn på Lerkendal 20. mai.

- Vi skal fylle opp en hel buss inn til Trondheim og tror det blir stort trykk. Dette blir en opplevelsesrik og morsom dag, som krones med overraskelser på Lerkendal og billetter til selveste jubileumskampen til Rosenborg. Det er fortsatt mulig å vinne plasser, så vi oppfordrer alle til å gå inn på Facebook-sidene våre og delta i konkurransen, sier Kristoffer.

Rosenborg Ballklubb er stolte over å få med BoligPartner på laget.

- Vi ser frem til å bidra med å synliggjøre BoligPartner som en aktiv partner til oss i RBK, sier leder av salg & partneravdelingen i Rosenborg, Harald Lundemo.

Kleven Bygg AS har i dag 8 ansatte og dekker kommunene Oppdal, Rennebu og Sunndal. Selskapet er en del av BoligPartner-systemet som er en av Norges største boligbyggere. Dette innebærer at Kleven Bygg er eneleverandør av BoligPartners hus, hytter og leiligheter i nedslagsfeltet sitt.