Her er de fleste av OVS-elevene som ble hedret for sin innsats i idretten eller andre konkurranser gjennom skolen.
(Foto: Fredrik B. Lange)

Her er de fleste av OVS-elevene som ble hedret for sin innsats i idretten eller andre konkurranser gjennom skolen. Foto: Fredrik B. Lange

Gjorde stas på sine egne

Torsdag ble elever ved Oppdal videregående skole hedret for sine prestasjoner i idretten og andre sammenhenger.

For andre året på rad var elever, lærere, trenere og samarbeidspartnere samlet på Oppdal videregående skole for å gjøre stas på elever som har markert seg positivt i konkurranser og andre sammenhenger gjennom skoleåret. Dette ble feiret med taler, musikk og kakespising.

OVS-rektor Torkild Svorkmo-Lundberg sørget for å takke alle bedriftene som er samarbeidspartnere med skolen; Sparebank1 Midt-Norge, VPG, Intersport Oppdal, Onkel Pudder og Oppdal Skisenter.

- Elevene ved Oppdal videregående skole fortsetter å markere seg positivt i ulike sammenhenger. Det gjør meg veldig stolt, og viser at det legges ned en stor arbeidsinnsats, både i og utenom skoletid av mange elever ved skolen, sa Svorkmo-Lundberg foran elevene.

Banksjef Frøydis Aalberg Jacobsen i Sparebank1 Midt-Norge avdeling Oppdal var også på plass. Hun delte ut en sjekk på 100.000 kroner, som skal gå til universitetslaget Trønder Alpin.

I skolekonkurranser har flere elever markert seg positivt. Dette er Ingve Staverløkk, Karl Erik Jøssund, Lars Solberg og Ingebrigt Killingberg (Abelkonkurransen), Einar Mesloe og Lill-Therese Ishoel (Fysikkolympiaden) og Embla Falksete (Biologiolympiaden).

I curling har følgende elever imponert: Eline Mjøen, Michael Mellemsæter, Jørgen Myran, Astri Forbregd, Morten T. Hovdal, Andreas S. Hårstad, Nina Aune, Malin Granli-Øiamo, Enya Fagerhaug, Ingebrigt Bjørnstad, Eirin Mesloe, Malin Foss, Sara Holmen, Iver Husby og Martin Bruseth.

Mats Ørstad ble hedret for sine prestasjoner på shortcar-banen. Oskar Emil Wavold har utmerket seg i vektløfting. I vinterlekene i Surnadal har Christoffer Skogtrø Steffensen deltakermedalje.

I freeski, jibbing og alpint har disse gjort det bra: Markus Fossland, Mariel Kufaas, Anna Lotta Jogeva, Gustav Johnsen Granøien, Aidan Stautland og Helena Søfteland.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Lastebil mot personbil på fylkesvei 700

Politiet melder at det ikke skal være en alvorlig ulykke.

- Vi må styrke det som allerede er bra

Ungdom i Oppdal scorer bedre enn de fleste i landet i Ungdata-undersøkelsen, men har fortsatt en vei å gå når det gjelder mobbing og alkoholbruk.

Se hvem som vil bli kulturkonsulent i Oppdal kommune

I tillegg til fotograf og Høyrepolitiker Ketil Jacobsen er syv andre fra Oppdal og Rennebu interessert i stillingen. Det er hele 33 søkere på stillingen.

Stadig økende behov for dagtilbud for demente

Arbeid og latter er terapi som gir livskvalitet. Bare spør brukerne av dagaktivitetstilbudet for hjemmeboende med demens i Oppdal kommune.

- Vi går ikke videre med saken

Politiet kommer ingen vei i etterforskningen der ei 17 år gammel jente ble rispet med en kniv i Oppdal sentrum natt til tirsdag.