I dag ble det klart, åpningsdatoen av Rema 1000 Berkåk er satt til den 22. juni. Og selvfølgelig er klokkeslettet også spikret, dørene åpner klokken 1000. Eller klokken 10.00 om formiddagen, om du vil.

- Dette storgleder vi oss til, sier kjøpmann Stine Krystad.

Noe arbeid gjenstår før det er klart for å fylle inn varer i den vel 900 kvadratmeter store butikken. Men ting går helt etter planen.

- Alt blir klart til åpningen, og butikken blir oversiktelig, lys og fin, lover kjøpmannen.

Sammen med Geir Magne Johansen vil Stine Krystad jobbe 100 prosent i butikken, i tillegg er det så langt ansatt fem medarbeidere i ulike stillingsandeler.

- Det meste har falt på plass, blant annet med ansettelse av medarbeidere. Om det blir behov for flere, får vi se på, vi velger å begynne litt forsiktig. Alle søknadene som er kommet inn, har vi tatt vare på, i tilfelle vi får behov for flere ansatte, sier hun.

Hva som konkret vil foregå av spetakkel i forbindelse med åpningsdagen, vil ikke Stine si så mye om foreløpig. Noe vil vel lekke ut, sånn litt etter hvert, men at det blir en ordentlig markering, når den nye dagligvarebutikken åpner på torget i Rennebu, det er nok ganske sikkert.