Og der var murene borte

Skifermurene er borte og nye Oppdal sentrum tar form

Konturene av det som etter hvert skal bli nye Oppdal sentrum begynner å ta form, og så langt så virker det som både næringslivet og folk flest er positive til det som er på gang.

Før 17. mai ble muren, eller murene langs gamle E6 revet. Flere har kommentert at det er synd at de fine skifermurene blir borte, mens andre er glade for at sentrum åpnes opp. En rekke av bjørketrærne langs veien måtte også bøte med livet i sentrumsutviklingens navn.

Veisperringer, bråk og risting til tross, de positive forventningene er til å ta og føle på, og dersom alt går etter planen så skal nye Oppdal sentrum stå ferdig i løpet av sommeren, i alle fall til Fjell og fårikål-festivalen til høsten.

Bildet viser hvordan sentrumsområdet åpner seg opp etter at de to murene lags sentrumsgata er borte. Nå begynner man å få et visst inntrykk av hvordan det blir til slutt.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Skepsis til argumentasjon i brannstasjonsdebatt

De ansatte ved Trøndelag brann- og redningstjeneste Stasjon Sør synes ikke bruk av Prøven Bil-eiendommen er noen god fremtidsløsning for ny brannstasjon i Oppdal.

Vil flytte starten på 17.mai-toget

17. mai-komiteen ser på muligheten for å flytte starten til toget fra Oppdal kirke til den kommende sentrumgaten.

- Det er helt fantastisk stemning her

Leder Kari Toftaker i Oppdal Bondelag og flere lokale bønder er tirsdag på plass i Oslo for å protestere mot regjeringens landbrukspolitikk.

Kjørte i alkoholpåvirket tilstand i Oppdal

Må møte i retten for flere tiltalepunkter.

Norge på føflekkrefttoppen

I Sør-Trøndelag ble det påvist 116 tilfeller av føflekkreft i 2015.