Og der var murene borte

Skifermurene er borte og nye Oppdal sentrum tar form

Konturene av det som etter hvert skal bli nye Oppdal sentrum begynner å ta form, og så langt så virker det som både næringslivet og folk flest er positive til det som er på gang.

Før 17. mai ble muren, eller murene langs gamle E6 revet. Flere har kommentert at det er synd at de fine skifermurene blir borte, mens andre er glade for at sentrum åpnes opp. En rekke av bjørketrærne langs veien måtte også bøte med livet i sentrumsutviklingens navn.

Veisperringer, bråk og risting til tross, de positive forventningene er til å ta og føle på, og dersom alt går etter planen så skal nye Oppdal sentrum stå ferdig i løpet av sommeren, i alle fall til Fjell og fårikål-festivalen til høsten.

Bildet viser hvordan sentrumsområdet åpner seg opp etter at de to murene lags sentrumsgata er borte. Nå begynner man å få et visst inntrykk av hvordan det blir til slutt.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

- To-timers frekvens er en god løsning for Oppdal

Jon Gunnes (V) lover å kjempe for flere togavganger på Dovrebanen hvis han kommer inn på Stortinget til høsten.

«Et eldorado for utendørsaktiviteter»

Norges største reisemagasin mener Oppdal er langt mer enn bare et vintersportssted.

Gleder seg til at området blir åpnet

Gina Schønheyder ved Bakeriet SPRØ er bekymret for at kundene ikke finner frem. Nå gjøres tiltak får å åpne opp mest mulig til sommertrafikken.

- Fiskesperra i Driva må åpnes

Driva elveeierlag og Lønset grunneierlag mener fiskesperra ikke kan settes i drift før man får dokumentert at den hindrer fisken i å slippe gjennom.

Slutter i Kraftlaget og flytter til Oslo

Skjer parallelt med at TrønderEnergi tar over nett- og strømsalgvirksomheten.