Og der var murene borte

Skifermurene er borte og nye Oppdal sentrum tar form

Konturene av det som etter hvert skal bli nye Oppdal sentrum begynner å ta form, og så langt så virker det som både næringslivet og folk flest er positive til det som er på gang.

Før 17. mai ble muren, eller murene langs gamle E6 revet. Flere har kommentert at det er synd at de fine skifermurene blir borte, mens andre er glade for at sentrum åpnes opp. En rekke av bjørketrærne langs veien måtte også bøte med livet i sentrumsutviklingens navn.

Veisperringer, bråk og risting til tross, de positive forventningene er til å ta og føle på, og dersom alt går etter planen så skal nye Oppdal sentrum stå ferdig i løpet av sommeren, i alle fall til Fjell og fårikål-festivalen til høsten.

Bildet viser hvordan sentrumsområdet åpner seg opp etter at de to murene lags sentrumsgata er borte. Nå begynner man å få et visst inntrykk av hvordan det blir til slutt.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Stadig økende behov for dagtilbud for demente

Arbeid og latter er terapi som gir livskvalitet. Bare spør brukerne av dagaktivitetstilbudet for hjemmeboende med demens i Oppdal kommune.

- Vi går ikke videre med saken

Politiet kommer ingen vei i etterforskningen der ei 17 år gammel jente ble rispet med en kniv i Oppdal sentrum natt til tirsdag.

Finaleklare i gjev matkonkurranse

Mega Oppdal er blant finalistene i Årets Matgledebutikk 2017.

Fem fine frøkner skal styre skolen

Med nytt lederteam har rektor Gerd Staverløkk ved Rennebu barne- og ungdomsskole alt under kontroll før skolestart på torsdag.

Avlivet forvillet moskusokse på Spælavegen

Flere bilister fikk mandag og tirsdag et overraskende møte med det store dyret fra Dovrefjell.