Elektronikkjeden Expert er i ferd med å bli historie, og flere av de største butikkene i landet har allerede gått over til det nye konseptet Power.

Mandag morgen åpner 54 nye Power-butikker dørene rundt om i landet, og Expert Oppdal er blant butikkene. Innen juni er omme skal samtlige Expert-butikker i Norge ha skiftet navn til Power.

I fjor sommer hadde butikken i andreetasjen på Domus Oppdal reåpning etter en større ombygging. Nå vil det på ny bli små forandringer i butikken. Daglig leder Harald Haugan ser frem til å åpne dørene over helga.

- Jeg gleder meg veldig. Power er et merkenavn i hele Skandinavia, og har hatt veldig stor suksess i Finland og Danmark, forteller Haugan til Opdalingen.

- Hvordan vil kundene merke overgangen fra Expert til Power?

- Det vil komme digitale prisskilt og vi skal ha enda mer fokus på lave priser. Vi var heldige som hadde en ombygging av butikken i fjor, så folk vil ikke merke så stor forskjell, sier han.

I Power-butikkene kan kundene oppleve at prisene på de mest populære produktene endrer seg gjennom dagen.

- Vi rekker ikke å få de digitale skiltene til mandag, men etter hvert vil vi få det på plass, forteller han.

I helga skal de ansatte bruke tiden på å bytte ut det gamle navnet fra reoler og skilt, og kle butikken med det nye Power-konseptet.

- Det blir nok en del arbeid i helga. Vi håper mange tar turen til butikken under åpningen på mandag, sier Haugan og smiler.