Førstkommende torsdag, på årets første offisielle sommerdag, vil rehabiliteringsgruppa i Rennebu kommune gjerne vise frem for folk flest noe av det de driver med. Derfor arrangerer de en aktivitetsdag på torget i Rennebu.

- Hverdagsrehabilitering ble startet for noen år siden, og denne dagen vil vi ha fokus på det vi driver med, forteller koordinator ved dagsenteret, Eli Grøtte.

Med seg i hverdagsrehabiliseringsgruppa har hun fysioterapeut Kari Tronsgård, ergoterapeut Kathrine Bakke, Tone Eithun fra hjemmesykepleien og fysioterapeut ved sykehjemmet Ambjørg Håker.

- På torget vil det bli dans fra Rennebu Seniordans og underholdning av elever fra kulturskolen. Endelig program er ikke spikret ennå, men det er i hvert fall meningen at folk skal få rørt litt på seg, sier Grøtte.

Aktivitetsdagen starter klokken 10.30, og arrangementet retter seg i første rekke mot voksne og eldre. I tillegg til diverse underholdning og aktiviteter, blir det selvfølgelig rikelig anledning til å kose seg med kaffe og kaker på torget i Rennebu denne dagen.