(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

Ny oppgave hver dag!

Hvor er Billy i dag?

Avslør Billy så får du kanskje Flax! Ny oppgave hver dag i hele sommer.

Reportasjebilen Billy er på oppdrag for Opdalingen i sommer - dersom du klarer å se hvor han er akkurat i dag (sjekk bildet) så kan du vinne dagens Flax-lodd.

Send SMS med kodeord OPD quiz med navn på stedet du tror Billy er og send det til 2105.

Dersom du sender SMS fra hemmelig nummer eller fra nummer som ikke er oppført på 1881 eller Gule sider må du også skrive inn adressen din i tilfelle du vinner.

NB! Bildet skiftes ut hver natt klokken 04.30

Enda flere vinnermuligheter

Dersom du ser Billy ute på veien kan du også være med i en konkurranse om både gratis bruk av Billy til høsten, DAB-radio og drivstoff, samt en rekke andre premier i løpet av sommeren.

For å være med i denne delen av konkurransen må du ta en "selfie" der Billy på en eller annen måte er med i bildet. Bildet må du laste opp via Instagram med #opdalingen, direkte til vår hjemmeside på Facebook, også der må du tagge bildet med #opdalingen eller du kan sende bildet til e-postadressen tips@opdalingen.no.

Sender du inn SMS og forteller hvor Billy er dag for dag er du med i trekningen av et Flax-lodd hver dag, tar du selfie med Billy er du med i en felles trekning én gang i uken.

Lykke til!

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Stadig økende behov for dagtilbud for demente

Arbeid og latter er terapi som gir livskvalitet. Bare spør brukerne av dagaktivitetstilbudet for hjemmeboende med demens i Oppdal kommune.

- Vi går ikke videre med saken

Politiet kommer ingen vei i etterforskningen der ei 17 år gammel jente ble rispet med en kniv i Oppdal sentrum natt til tirsdag.

Finaleklare i gjev matkonkurranse

Mega Oppdal er blant finalistene i Årets Matgledebutikk 2017.

Avlivet forvillet moskusokse på Spælavegen

Flere bilister fikk mandag og tirsdag et overraskende møte med det store dyret fra Dovrefjell.