Torsdag klokken tusen, åpner Rema 1000 sin nye dagligvarebutikk i Rennebu.

Butikken på torget er på hele 904 kvadratmeter, og rommer noe sånt som 4.500 varelinjer. Lokalet fremstår lyst, trivelig og ikke minst; stort.

Onsdag ettermiddag er det full sjau, slik det gjerne er når tiden begynner å bli knapp. Ansatte, håndverkere, leverandører og kollegaer fra andre Rema-butikker, er alle i full sving med å gjøre det hele klart til åpningen.

- Ordfører Ola Øie vil foreta den høytidelige åpningen, og ellers vil vi servere kaffe og kaker til de som kommer. Og det håper vi det er mange som gjør, sier kjøpmannsparet Stine Krystad og Geir Magne Johansen.

Sammen med medarbeiderne Camilla Dahl, Eirik Hofstad, Dina Lund, Siri Johansen og Mari Flatsetøy, er de spente, men først og frem glade over at åpningen endelig bare er timer unna.

Det er tre kassepunkt i butikken, og hyller og torg er velfylte. Til åpningen er det bestilt 2.500 brød, altså noe som tilsvarer omlag ett brød for hver rennbygg.

Utvendig er det lagt ny asfalt, og fasaden har også fått en skikkelig ansiktsløfting, slik at den nærmest fremstår som et landemerke i sentrum.

Opdalingen fikk onsdag ettermiddag eksklusiv audiens inn i den nye dagligvarebutikken, og dagen før dagen kan dere ved å se på bildeserien, få et innblikk i hvordan Rema 1000 Berkåk fremstår, et halvt døgn før åpningen.

Se bildeserie øverst i saken!