Kristin Reitan startet jobben som E-verksjef ved Kvikne Rennebu Kraftlag 1. januar 2013. Fra 1. september i  år vil hun i en overgangsperiode jobbe 60 prosent i sin nye stilling som konsulent i Energi Norge og 40 prosent ved Kraftlaget.

- Kraftlaget omdannes fra et samvirkeforetak til et aksjeselskap, og da forsvinner stillingen min som E-verk sjef, forteller Reitan til Opdalingen.

Når aksjeselskapet er opprettet, vil det bli ansatt ny daglig leder for Kraftlaget.

- Dette er noe vi håper skal være klart før årsskiftet, samtidig med at TrønderEnergi tar over nett- og strømvirksomheten vår, sier hun.

Kraftlaget er midt i prosessen med å ansette ny leder i installasjonsavdelingen, mens Kjetil Asphaug skal lede nettvirksomheten fra Berkåk.

- Jobben min forsvinner uansett ved årsskiftet, og da måtte jeg finne meg en ny jobb. Det blir spennende å flytte til Oslo og begynne i EnergiNorge, sier Reitan.

EnergiNorge er en bransjeorganisasjon for både distribusjon og produksjon av energi, og Reitan regner med å få brukt mye av den erfaringen hun har opparbeidet seg i den nye jobben.

- Kontoret mitt i Oslo ligger i NHOs bygg på Majorstua, men jeg regner med  at det blir en del farting rundt for å besøke E-verkene i Norge. Det blir jo en forandring for meg også, men enten må man sitte stille, eller så er det bare å hive seg ut i det, smiler hun.

Selv om det etter hvert blir mest Oslo, vil hun alltid ha et forhold til Rennebu og Oppdal.

- Mamma og pappa bor jo i Oppdal, og jeg har alltid stortrivdes i jobben her på Kraftlaget. Det er mye som har skjedd siden jeg begynte, men nå føles det naturlig å avslutte jobben min her, sier Kristin Reitan.