Parkeringsskiltet ved Kongsvoll togstasjon forteller om 30 kroner i betalingsavgift på norsk, leser du plakaten på engelsk så er prisen 50 kroner - altså 66 prosent dyrere.

Må du virkelig betale mer dersom du ikke forstår norsk? Dette må da være diskriminering? Spør en leser på melding til Opdalingen.

En telefon til pressekontakten i NSB avslører at NSB ikke har ansvar for parkeringsplassene på stasjonene, det er det BaneNor som har.

Hos BaneNor svarer pressekontakten at på grunn av at det er søndag kveld vil hun gjerne komme tilbake til saken i morgen.

Hun kan sånn umiddelbart ikke gi noen forklaring på pris-diskrimineringen, men litt merkelig er det jo at det er forskjellig pris på parkering alt etter hva slags språk du forstår og snakker.

Saken er løst!

Etter å ha snakket med Knut Nyhus på Kongsvold Fjeldstue er "mysteriet" løst - det er slett ikke snakk om diskriminering, men noe så uskyldig som en trykkfeil.

Og så er det altså slik at det er BaneNor som eier grunnen, men det er Kongsvold Fjeldstue som leier området og som dermed også står ansvarlig for p-avgiften på plassen.

Og så er det slik da at den korrekte prisen, enten du snakker norsk, engelsk eller hvilket som helst språk, er 50 kroner.

En lattermild Knut Nyhus har til og med vært så elskverdig å sende oss et bilde av skiltet slik at ingen skal være i tvil om det ikke foregår forskjellsbehandling på fjellet!