Arkivfoto

Arkivfoto

- Etterspørselen har økt kraftig de siste årene

I år blir det egen bobilparkering under Fjell- og fårikålfestivalen.

Pågangen fra bobilturister som vil besøke Fjell- og Fårikålfestivalen er så stor at arrangøren nå tilrettelegger en egen bobilparkering.

- Etterspørselen etter parkering for bobiler har økt kraftig de senere årene, sier festivalgeneral Stein Mellemseter.

I fjor var det nok over hundre bobiler i sentrumsområdet under festivalen.

Nå går arrangøren ut med tilbud om bobilparkering på «Nye grus» vest for Idrettshallen. Her planlegges det plass til 150 bobiler. Samtidig som dette blir et kjærkomment tilbud i gangavstand til festivalområdet i sentrum, vil det frigjøre etterlengtede parkeringsplasser i sentrumskjernen. Det skriver arrangøren i en pressemelding.

Bobilturismen er i sterk vekst og fler og fler kommuner tilrettelegger sentrumsnære parkeringsmuligheter for denne attraktive kundegruppen.

- Som leder av Oppdal Næringsforening ønsker jeg at vi i Oppdal skal komme på offensiven overfor denne gruppen. Det er blant annet derfor vi i ONF etterlyser den bebudede parkeringsanalysen som ble vedtatt i kommunestyret. Vi ønsker å sette oss ned sammen med kommunen for å se på hvilke muligheter vi har til å få til et attraktivt tilbud. Potensialet er stort og Oppdal henger etter i utviklingen, sier Mellemseter.

Ole Morten Hovdal er engasjert til å ta seg av campen og arrangøren takker Oppdal Spell- og Dansarlag for god hjelp i planleggingen. «Nye grus» ble nemlig brukt under Landsfestivalen i gammeldans i sommer.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Stadig økende behov for dagtilbud for demente

Arbeid og latter er terapi som gir livskvalitet. Bare spør brukerne av dagaktivitetstilbudet for hjemmeboende med demens i Oppdal kommune.

- Vi går ikke videre med saken

Politiet kommer ingen vei i etterforskningen der ei 17 år gammel jente ble rispet med en kniv i Oppdal sentrum natt til tirsdag.

Finaleklare i gjev matkonkurranse

Mega Oppdal er blant finalistene i Årets Matgledebutikk 2017.

Fem fine frøkner skal styre skolen

Med nytt lederteam har rektor Gerd Staverløkk ved Rennebu barne- og ungdomsskole alt under kontroll før skolestart på torsdag.

Avlivet forvillet moskusokse på Spælavegen

Flere bilister fikk mandag og tirsdag et overraskende møte med det store dyret fra Dovrefjell.