Forrige uke fikk Ragnhild Kulbrandstad Stene og Arild Stene på Grindal besøk av Rennebu-ordfører Ola Øie og fylkestingsmedlem og stortingsaktuelle Kristian Torve (Ap).

Det er valgkamptid og ordføreren ville gjerne vise fram at det satses ute i grendene; Grindal er grenda der det for tiden flyter både melk og honning, samt at det også satses på laks, kylling og ost.

Grindal Ysteri har fått flere utmerkelser for sin osteproduksjon, Vegard Heggem driver Aunan lakselogde, det er nettopp startet opp med birøkt i grenda, et stort kyllingfjøs er nettopp blitt oppført og flere bønder driver med både melk og kjøttproduksjon av storfe, samt sau og geit.

- Og så er det jo greit at vi får inn yngre politikere på Stortinget som vet hva som rører seg ute i bygde-Norge, uttaler Øie.

Oppdalingen Kristian Torve står på 5. plass på Arbeiderpartiets stortingsliste i Sør-Trøndelag, og det er en reell sjanse for at den unge politikeren får muligheten til å komme seg på tinget fra høsten.

Ragnhild og Arild satser friskt på gården og utvider og oppgraderer produksjon av både melk og kjøtt. De synes det er bra at politikerne skolerer seg.

- Det er jo greit at de vet hva som skjer ute i grendene og har et forhold til det de skal sitte å bestemme over, kommenterer Arild Stene.

Paret på Grindal håper å ha det oppgraderte fjøset i drift i god tid før jul. I mellomtiden stiller hjelpsomme naboer opp med fjøsplass til kyr og kalver.