I en interpellasjon til onsdagens kommunestyremøte i Oppdal vil Arnt Gulaker (Ap) ha svar på om kommunen fortsatt vil etablere snøscooterløype for fornøyelseskjøring.

- Kommunestyret må gi klar beskjed til bygningsrådet om de ønsker å fortsette med arbeidet. Hvor mange utredninger skal vi ha? Det er veldig ressurskrevende, sier Gulaker til Opdalingen.

- Viser mangel på tillit

Etter Oppdal Ap sitt gruppemøte mandag kveld, vurderer Gulaker derimot å trekke interpellasjonen. Bakgrunnen for dette er at han ikke har støtte fra partikollegaene.

- Det kan hende jeg opprettholder den, men i utgangspunktet har jeg sagt at jeg trekker den. Så lenge man ikke har støtte fra eget parti er det like så greit å ikke gå videre med den, sier han.

Ola Skarsheim (Sp) sitter i dag som leder for arbeidsgruppa som jobber med å få på plass løypetrasé for snøscooter. Han stiller seg svært spørrende til at Gulaker kommer med denne interpellasjonen før arbeidet deres er ferdig.

- Vi i arbeidsgruppa har jobbet godt og grundig med dette, og føler interpellasjonen til Arnt viser mangel på tillit. Vi mener spørsmålet kan stilles når arbeidet er ferdig, sier Skarsheim til Opdalingen.

- De har min fulle tillit

Gulaker satt tidligere i arbeidsgruppa og avkrefter at han er imot arbeidet.

- Personlig synes jeg det hadde vært glimrende å fått til snøscooterløype. På grunn av kapasitetsproblemer valgte jeg å sette inn Anne Grete Hoelsether i arbeidsgruppa, uttaler Ap-politikeren.

- Arbeidsgruppa mener du viser mangel på tillit når du kommer med interpellasjonen nå? Hva er din kommentar til det?

- Dette handler absolutt ikke om jobben arbeidsgruppa gjør. De har min fulle tillit og skal få fullføre oppdraget sitt. Jeg har diskutert med administrasjonen om det er riktig å komme med interpellasjonen nå, og de mener det ikke har noen betydning, sier Gulaker.