Velkommen til åpent hus hos Opdalingen

Fredag, lørdag og søndag under Fjell & Fårikål-festivalen står kaffen klar hos Opdalingen.
Nyheter

I tillegg til at vi har kaffen klar så er det flere grunner til at du bør ta turen innom Opdalingen denne helga:

Dersom du allerede er abonnent, men ikke helt har fått sving på dette med pålogging og app'er, så er det bare å stikke innom så hjelper vi deg med det; Sigrid Godtland bistår sammen med Laila og Tore.

Ta med lesebrett

Ta med deg lesebrett, PC eller mobiltelefon så får du hjelp til å logge deg på slik at du kan lese e-avisa når og hvor du vil, Pluss-sakene på nett og så videre.

Du får også hjelp til å dele abonnementet ditt gratis med inntil fire andre personer dersom du har lyst til det. Det kan jo hende for eksempel at det er en ungdom som har flyttet hjemmefra og som har lyst til å holde seg oppdatert med siste nytt fra Oppdal eller Rennebu.

Opdalingens "studentabonnement" er helt gratis dersom du deler det via et familieabonnement!

Du kan også hente ut fordelskortet ditt Op10-kortet som er inkludert i abonnementet ditt. Det gir deg 10 prosent på en rekke varer og tjenester.

Vinn bruk av bil

I sommer har Opdalingens redaksjon brukt en hybridbil fra Toyota som reportasjebil, vi kalte den "Billy" og den har også vært med i SMS-konkurransen "Hvor er Billy?" i hele sommer.

Lørdag klokken 15.30 trekker vi ut en av alle de som deltok i SMS-konkurransen som får bruke "Billy" gratis i to uker.

Lesertur til USA

Sammen med Amerikabussen og Solgruppen arrangerer Opdalingen lesertur til curling-VM i Las Vegas i påsken neste år. Her skal vi heie på Steffen og Markus og de andre på Team Minera Skifer. Kommer du innom i helga kan vi fortelle deg litt mer om turen.

Tips til redaksjonen

Denne helga har vi ekstra tid til å slå av en prat dersom det er en spesiell sak eller en nyhet du mener vi bør skrive om. Stikk innom og slå av en prat, ingen tips er for små og ingen tips er for store.

Festivaltilbud

Og det kan selvsagt ikke være festival i bygda uten at vi har et spesialtilbud på abonnement. Vi har satt sammen en pakke der du får e-avis, tilgang til alt på nett og selvsagt papiravisa et helt år framover for en særdeles hyggelig pris. Stikk innom så får du vite mer.

Ja, og så ønsker vi selvsagt alle våre lesere en riktig fin Fjell og fårikål-helg.