Under den årlige Næringslivsfrokosten i regi av Rennebu Næringsforening, er Circle K, Berkåk Bilservice AS, tildelt Jobbskaperprisen for 2017. Prisen deles ut for 6. gang, består av diplom og en sjekk på 10.000 kroner, og er tidligere tildelt Gunnar Halgunset, Anne Karin og Jan Arve Nyberg ved berkåk Veikro, Jostein Aas, Rennebu Snekkeri og TrønderEnergi/KVO.

–Prisen henger høyt og jeg blir faktisk litt rørt når jeg får anledning til å dele ut denne. Prisen verdsetter næringslivet og er en heder til de som skaper arbeidsplasser i Rennebu. Det er formannskapet, som også er næringsutvalget i kommunen, som innstiller til prisen etter forslag fra Næringsforeninga, og den gis til personer som har utvist stort samfunnsansvar, sier ordfører Ola Øie.

Circle K eller BP eller Norol eller Statoil, kjært barn har som vi vet mange navn, er en utpreget familiebedrift. Stasjonsanlegget i Berkåk sentrum drives i dag av Svenn Ove Vaagen, som igjen tok over driften etter sin far, Odd. Svenn Ove sier at uansett navn, forsøker de alltid å sette kunden og opplevelser i sentrum.

–Hele familien setter stor pris på anerkjennelsen. Jeg har vokst opp på stasjonen og har så og si fått den inn med morsmelka. Den er ikke bare en arbeidsplass, men er blitt en livsstil for hele familien, sier han.

Både mamma Solveig, pappa Odd og søster Gro Anita var til stede i Frivilligsentralen for å ta i mot prisen, mens Svenn Oves kone May Jorid holdt fortet på den andre siden av veien.

–Noen må jobbe, smiler Svenn Ove.