RENNEBU: 300 håpefulle gutter fra hele landet kjempet om å bli en av fire utvalgte i Prosjekt Boyband. Etter nøye utvelgelse stod det igjen 8 stykker som i dag altså ble til de fire som nå får sitt livs sjanse til å erobre pop himmelen.

Fredag slapp TV2 nyheten om at rennbyggen Alexandru Gros Grindvoll blir med i Norges første profesjonelle boyband.

- Dette er vanskelig å beskrive. Nå er jeg bare kjempeglad, forteller en andpusten popstjerne på telefon fra Oslo.

Andpusten, fordi vi snakkes midt i danseøvelsene til det som skal bli Boybandets nye musikkvideo. De fire guttene i bandet har også rukket å spile inn nye sanger.

- Vi har spilt inn fire låter, og plukket ut en av dem til å bli vår første singelutgivelse. Den slippes snart og er faktisk like rundt hjørnet, forteller Alexandru.

At han skulle bli en av de heldige hadde han aldri trodd. Konkurransen var nemlig knivskarp.

- Jeg hadde ingen tro på å bli blant de åtte engang, og så skjer dette. Ja, jeg er veldig overrasket og synes selvfølgelig det er kjempeartig. Samtidig føler jeg med de som ikke ble med, sier Alexandru før han må legge på og løpe tilbake til dansetreninga.

De nærmeste familien har også vært spente, og pappa Leif Tore Grindvoll bekrefter at det er en glad familie som mottok beskjeden.

- Både lillesøster og mamma er nok litt oppe i skyene akkurat nå, ja, sier han på sin sedvanlige sindige måte da vi ringer for å gratulere.

Som Opdalingen tidligere har skrevet, er det manager og produsent David Eriksen som i samarbeid med TV2 står bak Prosjekt Boyband. Målet var å plukke ut fire gutter basert på blant annet stemme, utstråling og utseende til å danne landets første boyband.

Nå er det avgjort, og Alexandru fra Berkåk har alle muligheter til å bli hele Norges nye popyndling.

- Det er nå det begynner, sier David Eriksen da utvelgelsen var foretatt.