Stjørdals-Blink tok i mot Molde til cupens tredje runde på Nye Blinkbanen onsdag kveld.

Trønderlaget har så langt imponert i cupen, og vant første kampen 7-6 hjemme mot Strindheim. I cupens andre runde møtte de Levanger, som leder 1. divisjon, og slo de ut med 1-0 i lomma.

I tredje runde trekte de Molde. Tippeligalaget slet i andre runde mot Grorud, og fikk det tøft mot Stjørdals-Blink fra starten av.

Etter seks minutter satte Jørgen Sollihaug ballen i nettet. Gjestene fikk lite til å stemme, og hjemmelaget kunne gå til pause på stillingen 1-0. Etter 54. minutter kom utligningen til gjestene, etter scoring av Thomas Amang. Det så lenge til å gå mot ekstraomganger, men i det 79. minutt dukket Tom Rune Hønnås opp og satte inn seiersmålet.

Kaptein Ivar Skjerve spilte 59 minutter av kampen og ble byttet ut med Anders Nygaard.

Dermed var det rennbyggen og resten av laget som kunne juble da dommeren blåste av kampen. Stjørdals-Blink er videre til cupens 4. runde, og motstanderen blir klar til uka.