Kolstad 2 ble for sterke for Rennebu selv om gutta i oransje hadde fordel av hjemmebane.

Rennebu holdt stand i 1. omgang og gikk til pause med 1-1, riktignok etter en straffe av Stian Sandhaugen, men det er antall mål og ikke hvordan de blir scoret som teller.

Rennebu hadde også et par - tre riktig gode sjanser i første omgang, men dessverre ble det stang ut.

Rennebu hadde med andre ord lilletåa bort på sesongens første poeng, men Kolstad punkterte den tanken ved å  score bare noen sekunder inn i 2. omgang. Det lønner seg ikke å sove i timen når dommeren blåser i gang kampen. Kampens tredje mål ble også det siste, Rennebu kom aldri helt med i spillet etter dette og sluttresultatet ble 1-2.

Det kunne nok virke som om Kolstad hadde bedre kontroll på ballen det meste av spilletiden, laget virket med samspilt og tryggere på hverandre. Rennebu var mer bakpå, presterte ikke så mye spill og det virket rett og slett som gutta ikke helt hadde troen.

Noe også trener Svend Didrichsen ga uttrykk for etter kampen.

- Gutta trenger litt mer selvtillit og samspill, og så kommer dette til å fungere bra det, lovte treneren som ikke var fornøyd med resultatet, men som ser klare framskritt de siste kampene.

- Det er selvsagt stort rom for forbedringer, men nå har vi gjort unna de fire tøffeste lagene og jeg regner med at skal det gå bedre etterhvert.

En spiller som skilte seg ut på Rennebu denne vårkvelden på Frambanen var Andreas Skain, som egentlig har lagt keeperhanskene på hylla, men som sporty stilte opp da laget faste keeper meldte sykeforfall.

Ut fra det Andreas viste på banen i helga er det kanskje en ide å hente keeperhanskene ned fra hylla igjen?