- 14 gode utøvere innen sykkel, langrenn og skiskyting fra klubbene Rennebu, Oppdal og Kvikne har sendt oss søknad innen fristen 1. mai, skriver Terje Volden hos Intersport Oppdal i en pressemelding.

Nå har de tatt avgjørelsen på hvilke utøvere som mottar stipendet. Kriterier juryen har vurdert etter er:

  • God ambassadør for sin idrett

  • En person som de andre i klubben ser opp til

  • Har klubbfølelsen og tar vare på andre utøvere i klubben

  • Oppnådde prestasjoner

  • Ambisjoner fremover

  • Verdier

Disse mottar stipender

Sykkel: Denne unge utøveren har sendt oss en meget god søknad som vi falt for. Utøveren er et forbilde for de yngre klubbmedlemmene i sin idrett og tar sitt ansvar med disse bevisst. Når klubben drar rundt på sykkelritt er han like opptatt av de andre utøverne som seg selv. Han har store ambisjoner og driver sin idrett på et veldig seriøst plan. Han har også etablert et familieteam.

Det viktigste kriteriet for at Markus Skreen får dette stipendet er hans holdninger ovenfor klubben og de andre utøverne i klubben. Fortsett slik og gratulerer med 10 000,- fra Intersport Oppdal.

Vinner: Markus Skreen, Oppdal Sykkelklubb

Skiskyting: Denne utøveren har vist mang en konkurrent ryggen denne sesongen. Det er mye som skal klaffe for å prestere som ung skiskytter. Satsingen på skiskyting har alltid vært på topp i denne familien der to eldre søstre har banet vei. Marie Grue har gode holdninger ovenfor sin klubb og klare ambisjoner om å bli best.

Dette er hovedgrunnen til at hun får 10 000,- fra oss på Intersport Oppdal.

Vinner: Marie Grue, Kvikne IL

Langrenn: Langrenn er i Norge en folkesport og å hevde seg der er som å hevde seg internasjonalt. Denne utøveren har denne sesongen tatt store sprang på resultatlistene i Midt-Norge og har valgt flytte ut av bygda for å satse på langrenn. På tross av sin unge alder er det mange av de yngste utøverne i klubben som ser opp til denne jenta. Nora Røtvei har trent mye for seg selv og på tross av dette klart å holdt oppe motivasjonen. Alt dette sammen med å være en god ambassadør for sin idrett og klubben gjør at hun tildeles 10 000,- fra Intersport Oppdal.

Vinner: Nora Røtvei, Oppdal IL