- Det har vært en perfekt ramme rundt denne feiringen. Det er utrolig morsomt at det er så mange på hele skolen som har utmerket seg og gjort gode prestasjoner. Det var rundt 20 som ble hedret i dag, og i så mange idretter, forteller Gerd-Mette Drabløs.

Dette var første gangen de hadde et slikt opplegg.

Timon Haugan syntes opplegget var veldig positivt.

- Det er kjempekult at det blir arrangert noe slik som dette. Det er veldig stas å bli satt pris på på denne måten, sier han til Opdalingen.

Curlinglinje neste?

Drabløs forteller til Opdalingen at det til høsten starter ti nye rene alpinister på alpinlinja ved Oppdal videregående. I tillegg er det tre jibbere som også starter på skole her i Oppdal.

- Det er utrolig gledelig å se at vi klarer å fylle opp plassene. Vi hadde gode søkertall i år, og det er veldig gledelig, forteller Drabløs og rektor Torkild Svorkmo Lundberg.

I tillegg blir det lag gjennom TrønderAlpin, hvor det starter seks stykker.

Svorkmo Lundberg luftet også ideen om å starte opp en landslinje for curling ved skolen.

- Her i Oppdal ligger alt til rette for å bli gode i curling, og det er utrolig mange her på skolen som driver med curling og som er gode i sin idrett. Jeg tror en landslinje for curling hadde vært bra, sier han.

- Fantastisk sesong

- Det dere har gjort og prestert denne sesongen har vært helt fantastisk, og det har vært utrolig morsomt å være med på, forteller Frøydis Aalberg Jacobsen hos Sparebank1 Midt-Norge avdeling Oppdal.

Hun forteller videre at idrettsutøverne har fått en fin mulighet til å kunne kombinere både skole og det å satse på idrett.

- Dette betyr enormt mye for Oppdal, og er en motivasjon for andre som kommer etter dere, sier hun.