Cirka klokka 05.30 søndag morgen fikk politisentralen i Trøndelag oppringing av personer som var på fest på Havdal i Rennebu, dette opplyser operasjonsleder Håvard Høyem ved Trøndelag politidistrikt.

En av festdeltakerne, en lokal mann i 20-årene, var blitt utagerende og voldelig, og vennene ville ha hjelp fra politiet for å stagge mannen.

Vedkommende skal i følge politiloggen også ha falt og slått seg, og stemningen skal ha vært temmelig amper. Noen av festdeltakerne skal ha søkt tilflukt i nabohuset, forteller Høyem til Opdalingen.

Det ble sendt oppover en politipatrulje fra Støren, og det skulle vise seg å være snakk om uklarheter mellom festfolket som kjente hverandre.

Det skal også ha vært store mengder alkohol med i bildet, og selskapet skal ha drukket tett siden kvelden i forveien og hele natta gjennom.

Politipatruljen bestemte seg for å ta mannen med til fyllearresten i Trondheim der han nå sover ut rusen.

Ingen i selskapet ønsket å legge inn noen anmeldelse på mannen.

Siden det ikke var snakk om forstyrrelse av offentlig ro og orden, men intern krangel og bråk, så slipper vedkommende unna med en natt i fyllearresten og oppgaven med å komme seg hjem til Rennebu i løpet av dagen eller ettermiddagen.