Sjampanjekorkene smalt i taket da Happy Teater lanserte sitt siste prosjekt, Happy Votten, i foajeen i Kulturhuset. Den aktive gruppen har fått med seg "hele" Oppdal på å strikke votter, noe Inger Helen Ishoel Olsen er svært takknemlig for.

- Tusen takk til hele Oppdal som har hjulpet til og strikket og strikket. Inntektene fra salget av vottene går blant annet til Esther i Romania, slik at jenta som mangler både sko og det meste annet, skal få et bedre liv, sier Ishoel.

Gjengen i Happy Teater markerte lanseringen av Happy Votten med sprudlende drikke og kranskekake.

De fikk også publikum med seg på å fremføre "Vennesangen", før salget kunne begynne.

Frode Grendal, Christoffer Steffensen og Kristian Ytterhus tok mikrofonene og var forsangere. Inger Helen benytter anledningen til å fortelle at de trenger å utvide lydanlegget.

- Vi har kjøpt lydanlegg for egne penger vi tjente på konsertene våre, men vi har bare to mikrofoner, så vi trenger flere. Alle vil jo ha hver sin, sier hun før herrene får selskap av Aud Ingvild Fjelldal og Jannicke Tilset i sangen.

Så var salget i gang, og skal en dømme etter trengselen ved bordet, blir det både nye sko og mange andre ting den lille jenta i Romania etter hvert vil motta fra sine omsorgsfulle venner i Happy Teater.

Votten leveres i alle mulige slags farger og er ikke bare en inntektskilde til hjelp for barn som bare kan drømme om å ha det så godt som oss, de er i tillegg en pryd å ha på for en hver hånd.

Oppfordringen er derfor; løp og kjøp!