De gikk til pause på stillingen 9-8, og motet var absolutt på topp hos rennebudamene da de var halveis i en kamp som altså ikke var særlig målrik.

I andre omgang ble det i overkant spennende, Rennebu var et par ganger oppe i en tremålsledelse, men tynsetingene spiste seg innpå våre lokale helter gang på gang.

Rennebu spilte i perioder utrolig bra i forsvar, og Sigrid Svahaug i mål var et eget forsvar i seg selv. Noen ganger gikk det litt varmt i hodet på enkelte, noe som førte til personlige feil og tullete pasninger, men damene hadde også evnen til å ta seg inn igjen og ta seg sammen, og med en seier i sikte er rennebudamene ikke lette å bryne seg på.

Lagleder Olaug Knutsen holdt på å gå ut av sitt gode skinn på slutten, og publikum var med på notene når klokka tikket mot sluttid og det hele tiden var ett måls margarin.

Det var til tider tøffe tak ute på banen, Ingrid Skjerve gikk brutalt i bakken og måtte bæres av banen, men selv om knærne fikk skikkelig juling hadde hun som mål å spille kamp både lørdag og søndag.

Damene i oransje har nemlig en skikkelig maratonhelg foran seg, tre kamper på tre dager vil nok helt sikkert kjennes på mandag.

Likevel, det ble en bra start på helga, Tynset 2 måtte til slutt bite i gresset, da signalet for fulltid gikk sto det 20-19 i Rennebus favør på tavla og både spillere, lagledere, lokalavisjournalister og publikum kunne puste lettet ut.