Damelaget i Rennebu har denne helga spilt tre kamper på rad, og de to første kampene endte med seier. I helgas siste og tredje kamp, var det bylaget NTNUI 5 som stod på motsatt banehalvdel.

Rennebu startet kampen forsiktig, og slet med å finne veien til målet. NTNUI scorte på sine sjanser, og ledet på et tidspunkt 1-6. Rennebu kjempet seg inn i kampen i løpet av første omgangen, og til pause hadde de nesten hentet inn forspranget til motstanderen, 10-13 var status etter 30 spilte minutter.

I andre omgang var Rennebu på hugget, og omgange ble jevnere og mer spennende enn første. Rennebus bakerste dame, Sigrid Svauhaug var banens klart beste spiller, og hentet fram redninger fra øverste hylle.

Like før slutt var lagene like langt, men NTNUI gikk opp i ledelse ett minutt før slutt. Rennebu hadde sine sjanser til å utlikne, men da dommeren blåste av kampen var det NTNUI-damene som kunne juble høyset.

Rennebu-damene var såklart skuffet, men fikk stående applaus fra hjemmepublikumet etter kampslutt. NTNUI 5 vant 22-21.