5. divisjon, menn avd. 04

Oppdal - Rindal 6-4 (3-1)

Lørdag var det duket for sesongens første seriekamp for grønntrøyene hjemme mot Rindal. Selv om været var ufyselig, varmet Oppdals spill publikum.

Etter bare tre minutter serverte Christian Myrhaug ballen til Halvor Loe som enkelt satte ballen i mål. 1-0. Rindal svarte i det 14. minutt og utlignet til 1-1.

Seks minutter senere snappet Røhjell ballen fra forsvaret til Rindal, rundet keeperen og trillet ballen i åpent mål. 2-1 til Oppdal. Samme mann økte til 3-1 i det 37 minutt. Flere mål ble det ikke i første omgang.

Målrik andreomgang

Etter hvilen åpnet Rindal best og reduserte til 2-3 etter en suser fra skrått hold utenfor 16-meteren. Røhjell jaktet hattrick og satte sitt tredje mål får dagen etter 51 minutter spilt. 4-2 til hjemmelaget.

I det 67. minutt spilte Oppdal seg fint fremover fra siden. Ballen havnet til slutt til Haris Mesic som økte ledelsen til 5-2.

Kampens store spiller, Røhjell, var ikke fornøyd med tre scoringer og satte like gjerne sitt fjerde mål for dagen i det 73. minutt. 6-2.

Rindal reduserte til 3-6 etter 83 minutter, og pyntet enda litt på resultatet på overtid med sin fjerde scoring.

Det hjalp lite. Oppdal vant serieåpningen 6-4, og har tre poengs forsprang på erkerival Rennebu, som tapte borte mot Nidel torsdag kveld.