Torsdag kveld tok Rennebu G14 imot Trønder/Lyn til kamp på Rennebu kunstgras. Dette var sesongens andre kamp for guttelaget og de innledet sesongen med å vinne 8-2 over Ålen.

I dag skulle de få langt mer tøffere motstand, og til pause lå de under 3-1. Trenerne Ola Halland og Christian Ilvang var ikke fornøyde med det laget presterte i første omgang, og etter pause var det et helt annet lag som kom ut på banen.

Det skulle ikke ta lang tid før Rennebu hadde utliknet mot Trønder/Lyn. Kampen kunne ha bikket begge veier, og begge lag byttet på å lede underveis i kampen. Det var spennende helt til dommeren blåste av kampen.

Jo Krogstad var veldig offensiv på venstrekanten og han fikk æren av å sette inn seiersmålet til Rennebu, etter å ha mislykkes på flere gode forsøk.

Rennebu G14 kunne juble høyest da dommeren blåste av kampen, og vant 6-5. Målscorere for Rennebu ble Jo Krogstad (1) og Sondre Eggen Haugan (5). I neste kamp er det duket for skikkelig lokaloppgjør, når Rennebu skal møte Oppdal 2 på bortebane om en uke.

Se bilder fra kampen øverst i artikkelen!