Rennebu tok i mot Orkanger til kamp i 2. kamp i 5. divisjon fredag kveld. Rennebu tapte førstekampen 10-1 borte mot Nidelv i første kamp.

I 1. omgang ble det en forsvarskamp fra hjemmelagets side, hvor bortelaget presset på og hadde det meste av spillet. Men de fikk det ikke til å stemme i siste del av spillet, og Rennebu klarte å holde 0-0 til pause.

Men det skulle ikke ta lang tid etter hvilen før ballen havnet i nettet. Få minutter ut i andre omgang scoret Orkanger, på frispark fra cirka 17 meter.

Bortelaget fikk også tildelt straffespark, men keeper Tormod Eggan reddet mesterlig og holdt Rennebu inne i kampen. Midtveis i omgangen satt mål nummer to for hjemmelaget, og de gav seg ikke før det stod 0-4 på resultattavla da dommeren blåste av kampen.

Neste kamp for Rennebu er fredag 13. mai, og da er det duket for lokalderby borte mot Oppdal.

Se bilder fra kampen øverst i artikkelen!