Torsdag kveld var det duket for sesongens femte kamp i 5. divisjon, hvor Oppdal tok i mot Nidelv. Disse lagene møttes også i fjorårets 6. divisjon, og da var det laget fra byen som tok med seg tre poeng fra begge kampene.

Oppdal sa takk for sist og gikk seirende ut av kampen. Sluttresultatet ble 3-0 til hjemmelaget. Marius Røhjell, Steffen Fossum og Haris Mesic stod for målene.

- Vi spiller veldig bra og er veldig tette bakover. Vi spilte med en ny firer bak, og det fungerte kjempegodt. Nidelv kommer ikke til de mange sjansene og vi scorer på de vi har, sier han til Opdalingen.

- Vi starter litt på defensiven og er noe usikker på hva vi skal gjøre. Men etter de første ti minuttene kommer vi oss og spiller sinnsyk bra. Etterhvert blir det overkjøring slik jeg ser det, og Nidelv henger ikke med, sier Lund Øien.

Oppdal har nå fått spilt sammen i ett år, og Martin Lund Øien roste guttene etter dagens kamp.

- Forskjellen fra fjorårets kamper til dagens, er at vi har fått hatt laget et helt år. Vi har blitt veldig sammensveiset og fungerer godt sammen. Det er bra stemning i gruppa og vi har en stor stall, og uansett hvem vi setter inn, så blir det uansett bra, sier han.

Oppdal ligger nå på en foreløbig 1. plass i sin avdeling, før Orkanger spiller sin kamp denne runden. Oppdal har så langt tatt 15 av 15 poeng.

- Målet vårt er topp fem, men ting kan snu fort. Vi har planer om å vinne hver kamp vi spiller, så får vi heller gjøre opp om regnskapet når den tid kommer. Men alt over er en bonus, sier Lund Øien.

Neste kamp for Oppdal er lørdag om ei uke. Da er det duket for toppoppgjør på Oppdal kunstgress, for da kommer Orkanger på besøk.

- Orkanger er nok favoritt, men de er ikke uslåelige. Jeg tror det kommer til å bli en spennende kamp, og vi har fordel av å spille på hjemmebane. Publikum møter alltid opp når vi spiller og det er god stemning, sier han.