Vollan Oppdal Friidrett stilte med fire utøvere på Ranheims sitt stevne på Trondheim stadion onsdag kveld.

Noah Abraha (17) ble kretsmester på 200 meter med tida 24.56. 200 meter var den eneste øvelsen det ble kjempet om KM-medaljer i. Noah vant også 600 meter, tid 1.29.94.

Kristin Mæhle løp også om KM-medaljer på 200 meter, men fikk en strekk halvveis i løpet og ble dermed knepent slått i kampen om bronsemedaljen. Tida ble allikevel ny personlig rekord, 29.04. I de foregående øvelsene slo Kristin til med både seier og personlig rekord på 60 meter med tida 8.59, spyd 24.83 og lengde med 4.45. Snakk om årsdebut!

Nora Solem Breili (12) hoppet 3.77 i lengde. Det holdt til andreplass. På 60 meter løp inn til fjerdeplass og tida 9.42. Ovedie Bjørndalseter løp 60 meter på 9.56 og hoppet 3.17 i lengde.