I helga gikk årlige Hydro Cup av stabelen i Sunndal. Selv om det for tiden er konfirmasjonstid, var flere lag fra Oppdal med i fotballturneringen. Gutter og jenter fra ni år og opp til 16 år var med.

Ett av disse lagene var Oppdal J16, som denne gangen stilte med elleverlag. Jentene gjorde det kjempebra i gruppespillet og slo blant annet Molde og Søya/Todalen.

– Det var våre første kamper på naturgress, så det tok litt tid før vi kom i gang. Men vi gikk videre fra gruppespillet med 11–1 i målforskjell, sier trener Annette C. Krafft Sæther.

– Bra samhold

I semifinalen ventet Sunndal. Her vant oppdalsjentene 2–0. I finalen møtte de Langfjorden, som har hele seks spillere på kretslaget til Møre og Romsdal.

– Vi kjente med en gang at det ville bli tøft. Alt i alt sto vi på. Vi er aldri fornøyd med sølv, men mot denne typen motstander skal vi være det, forteller treneren.

Krafft Sæther vil skryte av turneringen.

– Det er et kjempebra arrangement. Med mange oppdalslag var det ekstra morsomt å delta. De eldre spillerne fulgte med på kampene til de yngste. Slik blir det bra samhold av, sier hun og legger til at det var god trening til Norway Cup.