Per Stian Sanden Aune, Rennebu IL - Sykkel,  vant i dag Olsokrittet ved Stiklestad.

Rittet går over 49 kilometer i tildels krevende terreng, og det var en fornøyd rennbygg Opdalingen snakket med like etter målgang.

- Det er ingen vits i å la andre seire, hvis en kan vinne selv, sier han med et smil, når avisa spør om ikke det er på tide å la noen andre smake seierens sødme.

Olsokrittet er et terrengritt som går på asfalt, grus og i et tildels krevende terreng. Per Stian var i følge med en 5-6 andre syklister til det gjensto en kilometer. Da tråkka han til, på sedvanlig vis.

- Jeg banka til en kilometer før mål, og heldigvis holdt det helt inn. Jeg tror jeg vant med en 3-4 sekunder, sier råskinnet på sykkelsetet.

Per Stian synes det er ekstra artig at syklister fra en nystartet klubb gjør det såpass bra, og han fremhever også innsatsen lagkameratene la ned i Olsokrittet.

- Tommy Knutsen og Jan Olav Reistad er ikke langt bak, og de er også med på å representere Rennebu sykkel  på en bra måte, sier han.

Neste store oppgave for sykkelkometen fra Rennebu, er Sykkelenern i Oppdal i august. Frem til da blir det en litt rolig periode, og han vil  ikke uten videre gå med på at han er favoritt i rittet som nærmest går på hjemmebane.

- Det er mange sterke rittere som deltar der, men jeg skal i hvert fall sykle fortest mulig, sier han.

Konkurrentene er herved advart.