Etter nattens regn, sitter Siri Johansen i formiddagstimene bare å venter på at banen i Fällfors skal tørke opp, slik at hun kan komme i gang med løpene ved Skellefteå i Sverige.

Dagens løp er det siste i touren, som innbefatter løp i Orsa, Sundsvall, Piteå og Fällfors ved Skellefteå. Siri Johansen kjører med ny bil i en ny klasse, og turneen har derfor dreid seg mye om læring.

- Det meste har fungert godt. Det er blitt mye testing, for alt er nytt for henne, sier teamsjef Stein Havdal på telefon fra nabolandet.

Dagens løp avsluttes i løpet av kvelden, i hvert fall hvis banen er tørr nok. Hvis ikke har arrangørene søndag som reservedag, så løp blir det nok, uansett.

Siri har så langt den beste plasseringen sin i Piteå, der hun kjørte inn til en tredje eller fjerdeplass. Pappa er ikke helt sikker.

- Jeg synes det stort sett har gått bra, sier Stein Havdal, og legger til at etter at løpene i Fällfors er avsluttet, vendes nesen hjemover.

- Det blir rolig et par helger, før Siri Johansen og Team Havdal drar til Gardermoen. Der er det en helt ny bane, så det blir veldig spennenede. Det er vistnok 240 team som er påmeldt til stevnet som går over fire dager, så det blir det største løpet i Norge på veldig lang tid, sier han.