Kjøkkensjef Inga Flatmo og hennes medhjelpere har det travelt under NM-dagene ved skyteanlegget i fritidsparken. Da Opdalingen stakk innom mandag ettermiddag, hadde de akkurat avsluttet dagens middagssalg.

- Litt usikker, men mellom fire og fem hundre porsjoner kjøttkaker har det nok blitt, meldes det fra kjøkkenpersonalet.

I tillegg til sultne skyttere, har staben på kjøkkenet også et gjenstridig avløpssystem å bale med. Uten at det legger noen demper på humøret.

- Rørleggeren kommer nok snart, sier de, og tar det hele med godt humør.

Mandagens rett var altså kjøttkaker med tilbehør, mens det på tirsdag står rømmegrøt med spekemat på menyen. Kraftkost til kraftplugger med gevær, er med andre ord det som skal til.

Sjefen sjøl er mektig imponert over kjøkkengjengen. Beundringen gjelder forøvrig også alle de andre frivillige som jobber for at mesterskapet  i Oppdal skal bli så vellykket som mulig.

- Jeg må virkelig berømme alle frivillige, de står jammen meg på. Jeg var på middagsserveringa i dag, og der var det fullt trøkk. Du kan nesten si at det gikk en kule varm der inne, sier Oddbjørn Klett, også han med et smil.