Åpningskonserten på Norway Cup ble i starten preget av en god del nedbør, men utover kvelden ble været bedre og sola tittet nok en gang fram. I morgen starter gruppespillet for Oppdalslagene, og første lag som skal i ilden først er Oppdal J14.

Ingelin Botten (14), Kirsti Hamre (14) og Ewelina Sobczyk (14) gleder seg til å komme i gang.

- Vi gleder oss til å spille vår første kamp i turneringen og vi håper å spille bra og at vi kommer langt, forteller jentene til Opdalingen.

De har forventninger om å komme videre til sluttspill og å kose seg sammen med laget og de andre fra Oppdal.

Nytt for jentene er at de også skal spille 11-er fotball for første gang under denne turneringen.

- Vi har trent mye med J17 i forkant, slik at vi har fått føle på hvordan det er å spille på større bane og ha mye større rom, forteller Ewelina.

Oppdal J14 møter PK-KU Red fra Finland i første match i morgen.

- Vi har et utrolig godt samarbeid i laget, og vi har mange som er kjappe og sterke. I tillegg har vi mange gode skudd. Vi har ingen planer om å ta lett på motstanderne våre, vi skal gi alt og være tøffe, sier jentene.

De forteller at de har en målsetning om å komme videre til a-sluttspillet, men de blir ikke misfornøyd om det skulle bli b-sluttspill istedet.

Opdalingen er tilstede på sletta under Norway Cup, og kommer til å følge lagene fra Oppdal tett! Hver dag vil det bli lagt ut oppdaterte resultater fra kampene, samt rapporter og tempen fra sletta!