Rennebu og Oppdal delte poengene broderlig mellom seg da de møttes til et klassisk nabooppgjør på Frambanen tirsdag kveld.

Kampen ble aldri velspilt, men spenningen var det lite å utsette på. Oppdal kom best i gang, og ledet 2 -0 til pause. Det første målet scoret av Halvor Loe fra straffemerket, det andre av Steffen Fossum da Rennebus spillere forgjeves ropte på offside.

Det nærmeste Rennebu kom nettkjenning, var da Jo Andreas Flå headet ballen i stolpen like før lagene gikk til pause. Hjemmelaget følte seg nokså dårlig behandlet av dommeren i flere avgjørende situasjoner i 1. omgang, men det må tillegges at frustrasjonen etter hvert fordelte seg nokså likt mellom de to lags spillere.

- Dommeren følger ikke med, og er både pirkete og inkonsekvent, var ord som ble brukt av både Rennebus kaptein Christian Ilvang og Oppdals Martin Lund Øien da bataljen var over.

I andre omgang tok Rennebu over mye av spillet, ikke minst takket være solid spill av midtbaneankeret Ola Andreas Hoel. Det gikk imidlertid en halv omgang før Petter Olsen bredsidet inn en corner ved bakre stolpe, og skapte ny spenning i kampen. Ti minutter etterpå brukte samme mann farten sin, da han rundet keeper og satte inn utligningen.

Mot slutten av kampen, mens mørket kom sigende inn over Frambanen, var det Rennebu som kjørte kampen. På tross av dette, maktet ikke hjemmelaget å score det avgjørende målet. I stedet var Oppdal svært nære på å avgjøre kampen i sluttminuttene, da Jo Andreas Flå reddet på streken.

Lasse Brevik ble tildelt sitt andre gule kort og dermed marsjordre etter hardhent behandling av banens bestemann Ola Andreas Hoel. Det ble også utdelt flere gule kort til begge lag, uten at det var så lett å se hvem som fikk de tildelt i skumringen på Frambanen.

- Rennebu raner til seg ett poeng, sa Martin Lund Øien etter kampen, sannsynligvis en påstand fremsatt for å erte rennbyggen.

- Vi kjører over Oppdal, spesielt i andre omgang, parerte Christian Ilvang.

Det ble altså med ett poeng til begge lag, i et intenst lokaloppgjør som inneholdt det meste. Bortsett fra en vinner.