Høydepunktet under lokaloppgjøret mellom Rennebu og Sokna, foregikk i pausen. Da ble årets ildsjel i Rennebu, Lars Rokkones, hedret med blomster fra Rennebu Idrettsråd og en signert fotballtrøye fra seniorlaget.

Frambanen er på mange måter Lars sitt andre hjem, og vi håpet jo at spillerne ville gripe anledningen til å ære ildsjelen med flott spill og mange mål mot en antatt langt svakere motstander.

Sokna kom til kampen uten innbyttere, men de elleve som spilte, gjorde en heroisk innsats, la seg bakpå og gjorde det vanskelig for hjemmelaget å trenge gjennom forsvarsmuren.

Rennebu prøvde og prøvde, men det var faktisk bortelaget som skapte kampens første sjanse, men skuddet etter fem minutter gikk utenfor.

Det gikk over en halvtime av kampen, før Jørgen Hoel avsluttet en glimrende kontring med å runde keeper og gi hjemmelaget ledelsen. Før det smalt ballen flere ganger i stolpen bak Soknas keeper, uten at Rennebus spillere klarte å stille inn siktet godt nok til å overliste motstanderens målvakt.

Like etter pause steg Christian Ilvang majestetisk til værs og headet inn en presis corner til 2-0 ledelse for Rennebu. Resten av omgangen stanget hjemmelaget mot en bastant mur av Soknaspillere, og klarte aldri å definitivt å avgjøre kampen.

Istedet, og helt mot spillets gang, sørget en redusering etter et korrekt idømt straffespark, for at bortelaget faktisk skapte et snev av spenning i sluttminuttene.

Håp om bortepoeng svant imidlertid så og si med en gang, for det gikk bare ett par minutter etter reduseringen, før Ola Andreas Hoel slo en makeløs pasning til Stian Sandhaugen, som alene med keeper lobbet inn 3-1.

Tre poeng er greit nok det, men spillet Rennebu viste i denne kampen, sier noe om hvorfor Rennebu sliter med poengfangsten denne sesongen.

- Rævvafotball, sa kaptein Christian Ilvang da det hele var over. Og har så avgjort et poeng.

Rennebu spiller en ny hjemmekamp allerede onsdag kveld. Da kommer KIL/Hemne 3 til Rennebu kunstgras på Berkåk.