Oppdal damelag måtte lørdag se seg slått av Singsås på hjemmebane. Nederlaget føles unødvendig, sier trener Torkel Kant.

- Vi førte store deler av kampen og skapte sjanser, men klarte ikke å omsette sjansene. Det føles litt surt, men vi gleder oss over spillemessig fremgang. Nå skal vi mobilisere mot Røros om fjorten dager, sier han.

Singsås ledet 2-0, og da la treneren om til tre bak. Det gav resultater, for Oppdal tok tak og fikk sin redusering ett kvarter før slutt. Det var Tove Thun som scoret Oppdal mål, men flere nettkjenninger ble det ikke for hjemmelaget.

- Spillerne er veldig skuffet i og med at de skapte mye uten å få betalt for innsatsen. Nå er det tre kamper igjen, og vi er innstilt på å avslutte sesongen med stil. Kampen i dag kan best oppsummeres med at vi spilte bra, men at resultatet er skuffende, sier Kant.

Treneren finner grunn til å glede seg over tendenene i lørdagens kamp, etter en tung høstsesong.

- Vi begynte sesongen bra, mens det har gått tråere i høst. Men etter en spillemessig bra kamp i dag, er vi innstilt på å ta poeng i de siste kampene før sesongen er ferdig, sier en optimistisk trener Torkel Kant.