Etter å ha ledet 2-0, slapp Oppdal hjemmelaget inn i kampen igjen. Tidlig i andre omgang utlignet nemlig KIL/Hemne til 2-2, men da bestemte grønntrøyene seg for at nok er nok.

Anført av en spiss i superform, fullførte de med stil, og vant til slutt kampen 4-2.

- Det ble en slitekamp etter at KIL/Hemne utlignet like etter pause. Vi reiste til Hemne med bare tretten spillere, og fikk to spillere skadet etter et kvarter. Men laget samlet seg, og leverte en solid avslutning, forteller Martin Lund Øien.

Lund Øien trekker frem Marius Røhjell som kampens dominerende spiller. Ikke så rart, i og med at den kjappe angriperen stod for samtlige av Oppdals mål. Selv om hele laget skal ha kred for gjennomføringen, har Lund Øien lyst til å nevne en 16 åring som ble kastet utpå litt tidligere enn planlagt.

- G16 spiller Ingve Staverløkk debuterte i seriespill på seniornivå, da han kom tidlig inn for en skadet Gunnar Skreen, og Ingve spilte en fantastisk god kamp, sier Lund Øien.

Oppdal møter Kolstad 2 i sin neste kamp, før de avslutter sesongen hjemme mot Svorkmo.

- Kampen går under Fjell- og fårikål festivalen, og da håper vi det kommer masse folk til kunstgressbanen og heier på oss, sier en fornøyd Martin Lund Øien, på vei hjem etter dagens triumf mot KUIL/Hemne 3.