Årets fotballsesong nærmer seg slutten, og Rennebu A-lag tok i kveld mot tabellnabo Kil/Hemne 3 til sesongens siste hjemmekamp i 5. divisjon.

Hjemmelaget hadde full kontroll fra første spark på ballen, men slet med å komme til de store sjansene. Etter 18. minutter satt den første ballen i nettet for hjemmelaget, etter at en Kil/Hemne spiller klarerte i egen spiller og i mål.

Gjestene kom til få sjanser, men hadde en stor mulighet til å utlikne til 1-1 etter slurv i forsvaret til Rennebu. Stillingen stod seg til pause.

Etter pause fortsatte Rennebu å ha ballen og å skape sjanser, men det ville seg ikke helt for hjemmelaget. Etter 63 spilte minutt fyrte Jørgen Hoel avgårde et langskudd, og dermed økte hjemmelaget ledelsen.

Like før slutt kom 3-0, etter nok et selvmål. Like etterpå fikk Terje Løfshus æren av å score kampens siste mål og fastsette resultatet til 4-0 for hjemmelaget, til ellevill jubel fra både publikum og spillere.

- Vi spiller en grei kamp og har kontroll fra første spark. Men vi er noe slurvete i spillet vårt og vi sliter også med å score på sjansene vi får, forteller trener Svend Didrichsen til Opdalingen etter kampslutt.

Siste kamp for Rennebu denne sesongen er torsdag 6. oktober borte mot Støren.