Team Oppdalsbanken Ski og Skiskyting tilbrakte forrige helg i Bruksvallarna i Sverige. Trenere i Team Oppdalsbanken Ski og Skiskyting som var med var Terje Volden, Grete Mette Hårstad og Torbjørn Orkelbog.

- De fleste ankom torsdag da skolen hadde planleggingsdag på fredag. Alderen på utøverne var fra 12 år og oppover og 20 utøvere var med. I tillegg var 13 foreldre med. Vi fikk gjennomført fem skiøkter i løpet av helga under vekslende vær og føre. Takket være en tidlig start i Kåsen hadde de fleste fått flere skiøkter før denne helga allerede, forteller Terje Volden til Opdalingen.

Like viktig som å gå på ski var det sosiale.

- Vi bodde på seksmannshytter og hadde en felles hytte for matservering. Snøbading med bastu var populært fredag kveld og alle storkoste seg på denne turen, sier Volden.

Volden forteller at det er viktig med slike samlinger.

- En slik samling er veldig viktig for å bygge lagfølelsen i individuelle idretter som langrenn og skiskyting. Ved å trene, bo og spise sammen føler vi den ble godt i varetatt. Jeg tror alle vil huske denne helga lenge og motivere for videre satsing, sier han, og legger til at de har planer om å gjennomføre en slik tur som dette også til neste år.